Home

Vill bara säga I'm back in Sweden!

London var nog icke min grej. Ska söka bartenderjobb som en galning här hemma nu iaf. Har redan skickat iväg mitt CV till 4 pubbar. Ska skicka fler imorgon =] Wish me good luck

Gonna miss you Belushi's

Keep on Walking

Idag har jag varit en duktig turist! Gått i flera timmar, utan mål, bara följt min instinkt (fast hade en liten karta i bakfickan också)

Har sett många fina grejer vill ja lova.
Därför ska ni få massa bilder nu =]
Det första jag besökte var London Eye


I över en månad har London doftat Waffles. Så idag blev den dagen jag äntligen tillät mig köpa en. Och va jag njöt sen! Haha - de va gott ^^ Stod vid Themsen och åt, med fin utsikt över Big Ben. Gick även förbi honom sen också. Med guld i kanten är han ganska snygg faktiskt...

Efter denna godhet stötte jag på protesterande folkmassor. På ena sidan av vägen stod dom med plakat, och på andra sidan såg jag en gammal lång ståtlig byggnad med bestämda vakter framför portarna. Antar att det var något parlament hus av nått slag. Protesterna var mot ett krig om jag mins rätt. Och mitt i vägen -mellan protestanter och parlament- såg man en staty till minne av fallna soldater i World War II.


Soldatminnen finns att hitta precis överallt i London. Oftast från andra världskriget. Här får ni en till sådan bild, och en bild på en häst och ryttare från forna kavaleriet, och en liten shop med polishattar bl.a. som jag gick förbi...


Särefter hittade jag S:t Pauls Park. Tycker om den parken, mysig. =]


Så tittade jag på en karta och märkte att Buckingham Palace skulle ligga i andra änden. Självklart var jag tvungen att gå dit! Queen Elisabeth bor väl där skall jag tro. En ståtlig dam det dära...


Jag tog massa många fler bilder under min fyra timmars promenad. Här får ni tre randome bilder till från Turist-Emina:


När jag kom hem sen däckade jag på sängen riktigt ordentligt. Hoppas inte at tjag snarkade för högt bara... hehe

See you soon.

Shopping

Varit på ett stort shoppingcenter idag - de va nice!
Dock kommer jag inte ihåg vad det hette (Emina i ett nötskal). Hittade massa grymma butiker iaf! Som på Oxford street, fast man behöver inte bli kvävd... "Pull and Bear" är fortfarande en stooor favorit. Hehe... =]

Ikväll blir de tydligen utgång. Man blev med dragen. Hoppas de blir nice. Going with the staff from the hostel =P and a few other people as well, Katrine is with me. Men ni får lite bilder från dagen. Taskiga bilder blev det. Men bättre än inget. Hihi. POFF
Back in London

Tillbaka på plats.
Skulle bo lite billigare var tänkt. Så jag drog till Hyde Park Hostel. Men de ångrade jag starkt när jag kom dit. In i ett skabbigt, befläckat, piss-stinkande hostel med knappt några fönster. In i ett rum, mitt i natten, fullt med håriga män i 30-40 åldern som lät som rostiga motorsågar. Mannen över mig inte bara knarrade & gnisslade när han rörde på sig, han var dessutom så pass o-tyngd-lös att jag var rädd han skulle braka igenom och göra mig till en plattfisk.

Nej tack, till HydePark-hostel. Jag packade väskorna så fort jag kunde och nu sitter jag åter igen och äter rostad syltmacka med blask-kaffe på mysiga S:t Cristoffers In. (ja, jag säger mysiga. För det är verkligen så jag känner efter denna skräckupplevelse)

För er som inte hört ryktet ännu så tänker jag inte börja något jobb här i stora staden. Flyget bokades igår kväll, jag flyger hem onsdag kl.07.00 till Sverige. =] Känns så jäklans Grrreaaat!

Har insett att det finns så mycket jag vill göra hemma i vårt gröna land just nu att jag inte vill bo i London. (Dessutom är London ganska skabbigt.) Kul att vara här ett tag, men bo här vill jag icke. Kanske någon gång i framtiden, men i så fall ska jag ha en bra ekonomi så jag slipper leva skabb-livet här.

Ska berätta mer om mina planer i Sverige i senare inlägg. Nu ska jag iväg och möta Cissi. Vi ska shoppa är de tänkt. Så det vill jag ju inte komma för sent till. Sedan ska jag turista resten av veckan. Kanske blir en musikal till och med (om jag får som jag vill) hehe.

Många Kramar till er som läser!
Hör av mig snart igen!
POFFBartender

Emina är nu officiellt bartender!
Utbildad och klar. Redo för Londons pubar.

De va intensivt, men verkligen värt de. Skulle kunna ställa mig på nån Nattklubb nånstans och köra järnet, men det är inte riktigt den Emina jag känner. Hon vill hellre trippa vidare på en så tunn tråd som möjligt. Lära sig ALLT de går. Därför satsar hon nu på en fortsatt intensiv upplärning... Mer än så ska jag inte berätta nu, för allting är inte hundra procent klart ännu. Men London blir det i vilket fall.

Here I come LONDON !
Gör dig redo.

Flyget går på tisdag, om exakt en vecka, kl. 21:25 från Skavsta flygplats. Utan boende, utan bestämd inkomst kommer jag landa i London. Dock inte lika förvirrad som första gången, hoppas jag. Klockan kommer vara efter midnatt när jag väl kommer in till City. De blir en tuff resa, på över 12 timmar. Kommer sova gott, även om de blir i en hostelsäng där man känner fjädrarna upp i ryggraden och hör knarret så fort man vänder sig..

Well then. Hon är utbildad, med certifikat i ena handen och äventyret i andra. Här får ni några bilder:

RSS 2.0