BEEFEATER

Har besökt Beefeater Gin Distillary nu idag. De va ganska lagom coolt, å intressant. Fick en hel del historia och productions info. Dofta de olika smaksättningarna osv. Vi fick även göra en Ginprovning på de mest kända Gin sorterna. Vilket för mig va en lagom svår uppgift med tanke på hur lite mina smaklökar varit med om... vi kan väl säga att dom inte har så stor erfarenhet. Men skillnad kände jag iaf.

Killens kontor va ju de mest sicka. Vilket otroligt chill-rum han hade. I mitten av allt en grymt fet bar. Där fick vi gin å tonic. Han berättade också om en limited edition som dom tillverkar nu. Säljs endast 1200 flaskor i UK - någonsin. Och de ska ske imorgon på fyra noggrant utvalda ställen i London. Dom har aldrig gjort något liknande. Och det är ett gin som aldrig kommer hamna bakom någon bar. Extremt exklusivt.

De kuliga är att han gav en flaska till James. För enbart en av oss elever kommer tydligen få ett A i betyg idag på middagen. Så den ska få den här limited flaskan som pris...... ganska sick.

Tyvärr fick vi inte ha någon elektronik och absolut inte ta några bilder där inne. Så ni får klara er med denna enda bilden när vi precis klivit upp ur Undergrounden.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0